Tocător Mamvri„End Grain” – stejar, frasin

Descriere

Tocător end grain realizat din stejar și frasin.

Dimensiuni (mm): 400-260-40

Tocătoarele „End Grain” sunt definite de fibra lemnului care nu este paralelă cu suprafața de tăiere, ci perpendiculară. Procesul de obținere este mult mai îndelungat și mai pretențios decât la un tocător obișnuit, însă rezultatul este pe măsură. Pe lângă diferențele evidente de aspect dintre un tocător „end grain” și unul obișnuit, amintim alte două deosebiri capitale:

– suprafața capătului de fibră este de două ori mai solidă decât celelalte suprafețe ale lemnului, astfel încât rezistența este mult mai mare decât a unui tocător obișnuit

– spre deosebire de un tocător obișnuit, cuțitul nu taie fibrele, ci pătrunde prin ele. Astfel, cuțitul este mult mai protejat și în același timp, suprafața de lucru este mai protejată de bacterii.

Tratamentul este 100% natural și „food-safe”, realizat cu ulei mineral non-toxic și ceară pură de albine.

Produsul are piciorușe de cauciuc pentru a preveni alunecarea. Totodată, aceste piciorușe permit și un flux de aer corespunzător pentru a preveni orice deformare.

În partea de jos, tocătorul are mânere pe fiecare parte care ajută la ridicarea și mișcarea lui.

Lemnul folosit este uscat profesional și are o umiditate de aproximativ 8%.

Dacă sunt respectate instrucțiunile de folosire pe care le veți primi la achiziționarea produsului, generații întregi pot folosi acest tocător „end grain”.

Transportul este 25 lei și se realizează cu ajutorul firmei Fan Courier.

Pace și bucurie lăuntrică!

Alte anunțuri