Ateliere de tamplarie

Wooden Toys

Aici încercăm să adunăm câteva dintre ideile noastre în materie de cadouri pentru cei dragi. Inspirate din viața reală, jucăriile noastre din lemn sunt cu adevărat unice pentru copii. În general, nu vindem genul de jucărie care poate fi cumpărată în magazinele mari sau care sunt fabricate de marile companii de jucării. Ne propunem să oferim jucării care nu se găsesc pe fiecare stradă, făcând cadouri ideale pentru clienții noștrii.

@woodentoys

Sector 2 , Bucuresti

Machine Mission

Atelierul Machine Mission este specializat în servicii de Design si Prelucrare prin frezare CNC, pentru producții de serie sau unicate. Debitare in lemn, MDF, plexiglass, polistiren.

@machinemission

Curtea De Arges , Arges

Workshop 89

Mic atelier de tamplarie in stil industrial, care imbina lemnul cu metalul si rasina epoxidica pentru a crea mici opere de arta.

@workshop89

Petresti , Vrancea

Antohe Ionel Intreprindere Individuala

Proiectam si executam scari interioare din lemn pe vanguri laterale deschise sau inchise, vang central, fara vang (trepte suspendate), usi exterioare din lemn triplustratificat, usi interioare din lemn si mobilier din lemn masiv.

Brasov , Brasov

ProfiCopy / VintageBox

Pasiune in prelucrarea lemnului. Modul în care tratăm și comercializăm una dintre cele mai prețioase materii prime ne dezvăluie pasiunea pentru materialul lemnos. Trăim și iubim profesia noastră. Produsele noastre din lemn natural sunt unice și creează un set de valori neprețuite pentru a trăi și a vă bucura de viață. Fiecare copac povestește propria sa poveste individuală. Fiecare ramură reflectă dorința de creștere sănătoasă, plină de forță și energie.…

@vintagebox

Bacau , Bacau

ASOCIATIA LEMNIKO

Asociatia Lemniko este o asociatie non profit. Misiunea noastra este aceea de a combate saracia si excluziunea sociala prin crearea de locuri de munca pentru persoanele vulnerabile. Ne asiguram sustenabilitatea fabricand jucarii si mobilier din lemn la micuta noastra fabricuta. Toate veniturile se investesc in salarii, materie prima, masini, utilaje.

@lemniko

Dascalu , Ilfov

Mamvri

Tocătoare „end grain” unicate. Produsele sunt lucrate manual de la starea brută a materialului până la produsul finit.

@george

Lechincioara , Mures

Arta Lemn ( I.I. Iftime Gabriel Valeriu)

Realizam mobiier numai pe baza de comanda pentru urmatoarele tipuri: bucatarii, dormitoare, livinguri. Mobila se realizeaza din PAL melaminat cu fronturi de usi din MDF si LEMN MASIV. Oferim intreaga gama de MDF-uri cu multe modele de frezare in urmatoarel acoperiri: infoliat mat si lucios, vopsit mat si lucios.

@gabiano

Maracineni , Buzau

WHY Design

Atelierul nostru oferă o gamă largă de servicii si produse printre care se numără : mobilier pe stil industrial, piese de decor , piese de mobilier realizate la comanda, reconditionare pieselor de mobilier sau transformarea acestora .

@whydesign

Strejnicu , Prahova

DORO COM SERV

Atelierul nostru de tâmplarie și dulgherie tradițională, vine în întâmpinarea dumnevoastră cu servicii profesionale de prelucrare manuală a lemnului. Printre serviciile efectuate de noi, putem aminti: realizarea și recondiționarea ușilor de interior și exterior, ferestrelor și obloanelor, realizarea meselor și băncilor rustice, recondiționarea și reproducerea elementelor de arhitectură din lemn.

@kostel

Sector 2 , Bucuresti