Povestea noastra

DE CE woodweb

Pentru că am dorit un spatiu în care și alți pasionați ai lemnului să-și arate măiestria, să-și împartașească ideile, să se mândrească cu realizările lor, să învețe și să-i învețe pe alții.
Pentru că am dorit să creem un spațiu în care orice solicitare sau proiect din lemn să întâlnească oferta sau cererea potrivită.
Pentru că din experiența unora putem să învățăm toți și să evoluăm împreună, formând o comunitate de oameni creativi.

CUM te poate ajuta woodweb

Lucrări
Aici, în zona de lucrări, arată-ți măiestria postând lucrările tale. Lucrările celorlați pot fi sursa ta de inspiraţie. Inspiraţia poate veni de oriunde. Din ceva nou sau din ceva vechi. Inspiră-te! Creează!

Anunțuri
Ai creat sau ai obiecte din lemn pe care vrei să le vinzi? Eşti la locul potrivit în momentul potrivit. Postează anunţurile tale!

Cere ofertă
Dacă doar cauți un produs dar nu ai găsit ceea ce îți dorești în anunțurile noastre, te putem ajuta. Deschide formularul “Cere oferta” și scrie ideea ta de produs/obiect de lemn pe care o cauți. Cererea ta va ajunge la toți membrii comunității noastre care au activată opțiunea de primire oferte. Aceștia îți vor transmite oferte, din care tu o poți alege pe cea potrivită.

Tutoriale
În zona de tutoriale poți să înveți despre moduri de prelucrare/lucru a lemnului/cu lemnul sau poți să arăți altora cum lucrezi tu. Aici poți să fii inventiv. Din experiența ta pot învăța și alții, care, la rândul lor, te pot inspira. Dacă ești dispus să-i înveți și pe alții, arată-ţi măiestria postând tutoriale. Fă-te cunoscut!

Blog
Dacă lemnul și scrisul se numără printre pasiunile tale, le poți combina pentru a îi ajuta pe cei din jurul tău să evolueze. În acest loc poți să povestești, poți să împărtășești cunoștințe, poți să-ți dai cu părerea. Practic, este un loc unde poți scrie ce vrei tu și cei interesați poți să vadă.

Atelier de tâmplărie
Dacă ai un atelier de tâmplărie, o fabrică de mobilă sau tocmai ai început o mică afacere în domeniu, fă-ți simțită prezența în zona atelierelor de tâmplărie. Poți obține comenzi de la utilizatorii noștrii. Poți posta lucrările tale. Dacă ai nevoie de un angajat poți să utilizezi zona de job-uri pentru a-ți arăta necesitățile și oferta.

Furnizori
Ai o afacere în industria lemnului? Ești producător sau distribuitor de materie primă, accesorii, adezivi? Sau de scule, unelte, utilaje pentru prelucrarea lemnului?
Atunci postează în acestă zonă informațiile pe care le consideri necesare pentru reclamă și pentru a te face vizibil tuturor utilizatorilor site-ului.
Stabilește-ți locul pe hartă!

Creează-ți pe woodweb imaginea care te poate ajuta să îți promovezi afacerea într-un mod care să te diferențieze de concurență. Astfel, poți să creezi relații pe termen lung cu clienții tăi sau să îți mărești vânzările, arătând că ești printre cei mai buni.
Dorim să avem, alături de tine, un rol activ în creșterea afacerii tale.
Stabilește-ți locul în fața concurenței!

Primește cereri de ofertă
Ești creativ, lucrezi bine dar nu-ți găsești clienți? Te ajutăm noi. Primește solicitările transmise de utilizatorii noștrii. Acceptă provocarea de a fi cel mai bun. Oferă cele mai bune soluții și fă-te cunoscut!