Cutting Board Oil

Descriere

CUTTING BOARD OIL
Produs FOOD – SAFE, NON – TOXIC şi NON – IRITANT

Este o Alifie pentru Lemnărie, un produs fabricat din ceară naturală de albine, ceară de carnauba și ulei mineral de înaltă puritate de uz farmaceutic, totul îmbogăţit cu Vitamina E.
Pentru tratarea și întreţinerea curentă a produselor din lemn care pot intra în contact cu organismul uman, şi poate pătrunde în sistemul digestiv prin absorbţie sau înghiţire.

Protejează şi hrăneşte lemnul, evidenţiază frumuseţea naturală a acestuia, îi dă stălucire şi-i îmbogăţeşte culoarea, iar Vitamina E împiedică apariţia ciupercilor şi a fungilor. Se utilizează pentru tratamentul a diferitelor elemente  din lemn care pot intra în contact cu mâncarea (tocătoare, boluri, salatiere, fructiere, chees-board, platouri), pentru tratarea jucăriilor folosite de copii, etcetera, etcetera, etcetera … …

Produsul este un lichid gata de utilizare, și care nu se solidifică în condiții normale.

Nu are miros, nu dă miros și nu va contamina mâncarea cu gusturi ciudate.  Nu conţine componente care pot reprezenta un risc pentru sănătatea umană, nu este sensibilizant al căilor respiratorii sau a pielii. Nu conţine solvenţi, silicon (nici silicoane), arome, coloranţi sau alte subsanţe.

CAL!TATEA FACE D!FERENŢA punckt

Recipient HDPE cu capac disc-top: 250 ml.

La cerere se ambalează şi la 500 ml, sau 1 litru.

Ne găsiţi şi pe http://www.woodworkshop.ro/lemnarie

Comenteaza Postarea

Trebuie sa ai cont pentru a adăuga comentarii.