Vrei o casa din lemn? Vezi cum poate arata casa ta prefabricata din lemn

+3

Descriere

Dacă te gândești la un cămin care să-ți reflecte stilul și personalitatea, casele noastre din lemn sunt o opțiune minunată. În videoclip, poți vedea o casă prefabricată din lemn, construită din grinzi profilate în sistem log house. Cu o structură solidă și rezistentă, acest tip de locuință creează un mediu reconfortant și terapeutic. Vezi video-ul de prezentare pe canalul nostru de youtube apasand pe urmatorul link: ALMEK WOOD ARCHITECTURE

Am transformat viziunea proprietarilor în realitate, dorind să creeze un spațiu care să aducă atmosfera relaxantă a unei vacanțe. Deși inițial concepută pentru o atmosferă de vacanță, o casă construită integral din lemn poate fi o alegere excelentă atât pentru o evadare de weekend, cât și ca locuință permanentă, datorită versatilității și frumuseții sale. Lemnul se poate combina cu alte materiale inedite, oferindu-ți o gamă nelimitată de opțiuni de design.

Privind în detaliu structura casei din lemn, fiecare element este gândit cu atenție pentru a asigura rezistență și funcționalitate. Construcția se bazează pe un sistem log-house, cu pereții exteriori formați din grinzi de lemn de molid profilate cu grosimea de 60 mm. Aceste grinzi sunt îmbinate în nut și feder și cheartate la capete, asigurând astfel o structură solidă pentru întreaga casă.

Pentru a completa structura și a asigura o izolare termică adecvată, pe exteriorul pereților a fost montată o folie barieră de vapori, iar izolația din vată bazaltică de 150 mm a fost aplicată peste aceasta. Ca ultimă etapă pentru protecția împotriva umidității, s-a aplicat o altă folie anticondens, permitând difuzia vaporilor spre exterior.

Finisajul exterior a fost conceput pentru a oferi atât protecție, cât și estetică. A fost ales lemnul sub forma de lambriu de molid cu grosimea de 20 mm, montat pe rigle de lemn de 35 mm grosime, pentru a asigura o ventilare corespunzătoare a pereților.

Izolarea acoperișului s-a realizat prin dispunerea pernelor de vată bazaltică peste astereală aparentă la interior. Această alegere a permis ca structura sarpantei să rămână vizibilă la interior, aducând un plus de volum și estetică spațiului.

În interior, vei descoperi o paletă de culori calde și texturi, unde lemnul rămâne elementul principal. Lumina străbate prin buiaturile alb translucide, creând umbre calde și reconfortante. Acest joc subtil de lumină și culoare conferă spațiului un aspect modern și primitor.

Fiecare detaliu a fost realizat cu grijă în atelierul nostru, urmând un proiect tehnic meticulos. Vă mulțumim pentru atenția acordată și sperăm că acest videoclip vă inspiră pentru construirea propriei case din lemn. Ne găsiți pe www.almekwoodarch.ro. Pentru mai multe informații despre acest proiect, vizitați pagina: https://almekwoodarch.ro/portofoliu/proiect-10/

#casedinlemn #casebune #casemodulare #constructii #constructiidinlemn #casa #lemn #natura

Comenteaza Postarea

Trebuie sa ai cont pentru a adăuga comentarii.