Craftlaser.ro – Viata e prea scurta pentru a oferi cadou produse fara personalitate

Suntem Andreea & Alex si in anul 2017 am inceput un proiect inedit si ambitiosCraftLaser, propunandu-ne sa realizam suveniruri unice, personalizate, gravate pe lemn, pentru principalele obiective turistice din Romania. Toate desenele au fost si sunt realizate manual. 

Toate produsele sunt realizate in atelierul nostru din Oradea, toate desenele de pe suveniruri fiind realizate manual de catre artistul local Adrian Samoila (lucrarile lui le puteti gasi aici:   http://bornintransylvania.ro/portofoliu/  )    

In atelierul nostru din Oradea noi realizam suveniruri personalizate pentru fiecare obiectiv turistic din Romania.

In momentul de fata noi realizam suveniruri pentru multe locatii din Romaniain fiecare locatie avand exclusivitate cu un singur magazin.  Lucram in principal cu magazinele oficiale ale principalelor obiective turistice datorita calitatii produselor pe care le realizam.  

 In acest moment avem colaborari cu:  Castelul Peles Sinaia, Cetatea Alba Carolina, Castelul Huniazilor din Hunedoara, Cetatea Oradea, Castelul Karolyi CareiBucuresti (magazinul de suveniruri Old Town Souvenirs), Art&Craft (aeroportul Henry Coanda Bucuresti, Sibiu si Cluj Napoca), Brasov (Rope Street Museum), Cluj Napoca, Muzeul National al Bucovinei, Cetatea Alba Carolina (Alba Iulia), Castelul Bran  etc

 De la suveniruri gravate, unicate, pana la crearea de cadouri personalizate nu a fost decat un pas. Incet, gama de produse personalizate s-a diversificat si in prezent realizam o serie de cadouri (din nou unice  🙂 ) care aduc zambete pe fetele clientilor nostri. 

In anul 2018 ne-am gandit sa incercam gravura pe piele naturala. Nu am stat foarte mult pe ganduri si am aplicat  pe Programul Start Up si am obtinut o finantare pentru a ne achizitiona echipamentele necesare realizarii de genti si accesorii din piele gravate si brodate.

 In prioada care tocmai a trecut, datorita Covid, ne-am reinventat.  Stiam că lucrurile nu vor mai fi la fel. 

Si, pentru ca sustinem educatia orientata spre propria descoperire de sine am creat o colectie de jocuri educative, tip puzzle, din lemn, care pot fi folosite atat de catre copii cat si de catre adulti.  Toate jocurile noastre sunt finisate manual (slefuire, vopsire cu bait non toxic pe baza de apa).

Una din valorile noastre de baza este educatia sanatoasa! Credem in personalitatea diferita a fiecarui copil si ca noi, adultii, trebuie sa ne adaptam si sa respectam diferentele individuale, sa incurajam interactiunea sociala si sa fim ghizii copilului in dezvoltarea lui intr-o fiinta umana completa, confortabila cu sine.

Hai alaturi de noi si pe pagina noastra de Facebookhttps://www.facebook.com/craftlaser.ro/

Intotdeauna ne bucuram sa avem vesti de la voi.

Haideti sa ne cunoastem mai bine 😊  

Vrezi sa vezi ce am mai facut?  Intra pe site-ul nostru www.craftlaser.ro sau arunca un ochi pe pagina de facebook. 

Va asteptam cu mare drag in lumea noastra, lumea cadourilor personalizate @craftlaser.ro

Galerie Imagini

Comenteaza

Trebuie sa ai cont pentru a adăuga comentarii.