Ioan Dăbuleanu impresii după concurs

Am dorit să aflăm impresii după concurs de la alt câștigător al primului concurs “Woodweb te premiază!” organizat pe site-ului nostru, woodweb.ro.

Am adresat întrebările noastre domnului Ioan Dăbuleanu, din Județul Hunedoara, Municipiul Petroșani:

woodweb: De unde și când a apărut pasiunea pentru lemn?
Ioan Dăbuleanu: Cochetez de mai mult timp cu lemnul, nu aş putea spune că a fost nici măcar hobby. În schimb, de aproximativ 2 ani am început să utilez spaţiul şi să lucrez aproape zilnic, din plăcere, fără o nevoie financiară în mod special.

woodweb: Aveți un atelier sau lucrați ocazional?
Ioan Dăbuleanu: Am un atelier cu o suprafaţă de puţin sub 20 mp; fireşte, lucrul este ocazional, adică este ocazionat de timpul liber pe care-l am la dispoziţie: lucrez singur câteva ore pe zi şi nu am angajaţi (nici nu aş putea susţine un astfel de demers) aceasta nefiind o ocupaţie profesionistă.

woodweb: Cum ați aflat de site-ul nostru și ce v-a determinat să vă înscrieți la concurs?
Ioan Dăbuleanu: De site am aflat din paginile de socializare, după care urmarea a fost firească: m-am înscris ca utilizator al site-ului, am postat câteva din lucrările şi lucrurile cu care îmi petrec timpul. Înscrierea în concurs a fost mai mult un impuls de moment, nu am avut nici o clipă intenţia de a participa la concurs.

woodweb: Cu ce probleme v-ați confruntat din momentul în care ați început și pâna când ați terminat de finisat lucrarea câștigătoare?
Ioan Dăbuleanu: Nu aş putea spune că am avut probleme deosebite. Lucrul cu lemnul cere apriori atenţie, pricepere, îndemânare şi multă dragoste. Pentru acest tip de produs (combinaţie de lemn şi răşină) e nevoie, şi nu în ultimul rând, de o doză masivă de răbdare.

woodweb: Cum v-ați simțit când ați aflat că sunteți câștigător al concursului “Woodweb te premiază!“?
Ioan Dăbuleanu: Cum să te simţi când câştigi? Foarte bine !!!
Sentimentul este foarte plăcut (este aproape ca un drog), îţi demonstrează că se poate, că lucrurile pot fi duse mai departe şi că merită să continui.
Apropo, felicitări pentru iniţiativă ! (Poate cu asta ar fi trebuit să încep) Sunt convins că la următoarele concursuri veţi descoperi mai mulţi oameni talentaţi, iubitori de lemn.

woodweb: Multumim și vă aștepăm la următoarele concursuri!

Comenteaza

Trebuie sa ai cont pentru a adăuga comentarii.