Invitație BIFE-SIM 2021

 

Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii BIFE-SIM ROMEXPO, 23-26 septembrie 2021

Dragi membrii, colaboratori, parteneri și vizitatori ai site-ului Woodweb.ro,

Vă anunțăm că anul acesta aveți posibilitatea de a participa din nou fizic la cel mai important eveniment internațional din România dedicat  producătorilor, importatorilor, prelucrătorilor și furnizorilor de mobilier, echipamente și accesorii pentru acest domeniu.

Romexpo, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și CCIR organizează, în perioada  23-26 septembrie 2021, în Pavilionul B2, cea de-a XXX-a ediție a BIFE-SIM – Expoziție specială cu vânzare.

Aveți posibilitatea de vizita standurile unor reprezentanți cunoscuți, cu renume, experiență și tradiție în producerea de mobilier în cele mai variate stiluri. Veți putea admira, vă veți putea inspira și veți putea cumpăra mobilier clasic, modern, vintage, retro, personalizat, unicat și original.

Târgul este destinat atât vânzătorilor și distribuitorilor de mobilă, cât și producătorilor de echipamente de prelucrare a materialului, furnizorilor de materie primă și accesorii, producătorilor de mobilier.

Vor fi piese de mobilier clasice din lemn masiv, de esențe autohtone sau exotice și materiale și tehnologii moderne, precum lemn stratificat, MDF, PAL, PAL melaminat ș.a. Metodele de lucru ale produselor expuse vor fi manuale, automatizate sau combinări dintre acestea și alte materiale.

Printre produsele expuse veți putea găsi numeroase modele clasice, moderne și actuale de: mese, scaune, dulapuri, paturi, fotolii, canapele, obiecte decorative, accesorii pentru mobilier, comode, mobilier de bucătărie, veselier, console, biblioteci, etajere, rafturi, măști decorative etc.

Aveți ocazia să aflați de la specialiști care sunt cele mai noi tendințe în design și ce produse să achiziționați pentru a vă amenaja casa cu un mobilier special și deosebit, de cea mai bună calitate.

 

Adresa: Complexul Expozițional ROMEXPO, Bd. Marasti, nr. 65-67, București, România, Pavilion B1

Orarul de funcționare: 10,00-18,00.

Intrarea este gratuită!

Comenteaza

Trebuie sa ai cont pentru a adăuga comentarii.