Mobila Expo, 24-27 martie 2022

Sursă imagine: mobila-expo.ro

În cazul în care vrei să participi la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate constructorilor și vânzătorilor de mobilă, pavilionul B al Centrului Expozițional Romexpo te așteaptă în perioada 24-27 martie 2022 la târgul Mobila Expo. Aceasta este o expoziție cu vânzare directă de mobilier, accesorii și decoruri, ce oferă tuturor clienților interesați posibilitatea nu doar de a admira, ci și de a achiziționa din produsele expuse.

Vor fi prezenți expozanți care vând mobilă tradițională, clasică și modernă, din lemn masiv sau materiale realizate cu tehnologii actuale, modele unicat sau în tendințe. Oferta va include mobilier de bucătărie, living, dining, dormitoare, saloane, camere de zi, camere de copii și tineret. Evenimentul aduce și producători de mobilier urban sau pentru spațiile publice.
De la acest târg poți cumpăra orice tip de mobilier pentru casă, birou sau firmă, scaune, mese, fotolii, canapele, dulapuri, comode, biblioteci, etajere, mobilă pentru camera de tineret, birouri, baruri, saltele, accesorii pentru mobilier și obiecte decorative.

Mobilierul expus se va încadra în mai multe stiluri și tematici, oferind vizitatorilor șansa de a alege piese elegante, sobre sau versatile, ce pot fi integrate în orice tip de amenajare. Paleta de opțiuni va fi variată, atât cu produse executate manual, cât și cu produse de serie, realizate cu echipamente și tehnologii moderne.
În cazul în care ai un proiect în derulare sau vrei să afli care sunt noile tendințe în design și amenajări de interior, evenimentul îți poate servi atât ca sursă de inspirație, cât și de magazin deschis pentru a face achiziții utile.

Dacă dorești să participi și la alte evenimente conexe, de specialitate, din sfera construcții, finisaje, instalații de climatizare și amenajări, în aceeași perioadă cu Mobila Expo se desfășoară tot aici și târgurile Construct Ambient Expo, Romtherm, Expo Flowers & Garden. La acestea poți găsi expozanți de materiale de construcții și finisaje, producători și distribuitori de sisteme, instalații și echipamente de încălzire, răcire și aer condiționat, producători internaționali de flori și executanți de servicii de amenajări peisagistice, horticultură și grădinărit.

 

Programul de vizitare este:
24-26 martie 2022 (joi-sâmbătă): între 10.00-18.00
27 martie 2022 (duminică): între 10.00-16.00
Bd. Mărăști, nr. 65-67, București

Comenteaza

Trebuie sa ai cont pentru a adăuga comentarii.