Cadouri din lemn

Sursă imagine: woodstoryro.

Dacă ai o persoană dragă, fie ea coleg, prieten, apropiat, rudă, copil sau partener de viață merită să cauți să faci cadou ceva mai special. Alegerea unui obiect unicat din lemn, eventual și confecționat manual, poate fi o bună opțiune. Va fi cu siguranță un cadou rezistent și natural, perfect pentru cei care vor să marcheze un moment prin ceva care să dureze și să amintească peste timp de ocazia cu care a fost dăruit.

De ce este un obiect de lemn confecționat manual unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poți face?
Obiectele din lemn sunt extraordinare. În funcție de experiența, tehnologia și talentul artistului care îl face, ceea ce poate rezulta poate fi o adevărată operă de artă. Materialul din care este confecționat posedă toate calitățile necesare pentru a obține un cadou care să fie original, rezistent, ușor de întreținut și recondiționat, unic și deosebit.
În funcție de destinatar și de gusturi poți opta pentru o varietate foarte mare de cadouri. Iată care sunt cele mai des alese:

Bijuterii din lemn lucrate și pictate manual
Există mulți artiști care fac bijuterii de lemn de calitate excepțională. Acestea vor avea obligatoriu și ceva metal, pentru a putea prinde sau agăța bijuteria. Poți alege cercei, pandantive, brățări, mărgele. Tot la acest capitol putem vorbi și despre oferirea unei cutii de bijuterii. O femeie stilată, va aprecia cu siguranță originalitate unei astfel de bijuterii.

bijuterii

Obiecte decorative din lemn
La acest capitol există o multitudine de alegeri pe care le poți face. Poți opta pentru o cutie de depozitare, o masă, un scaun, statuete, picturi pe lemn, un dulăpior, ceasuri cu lemn, bărcuțe din lemn, rame, suport pentru cărți sau suport pentru vinuri etc.

Obiecte funcționale din lemn
O tavă sau un set de ustensile de bucătărie din lemn, pictate manual pot fi o bună alegere pentru a ajuta în decorarea unei bucătării frumoase. Poți opta chiar și pentru o cutie de chei sau pentru scule, un tocător, farfurii și platouri din lemn pentru servit produse tradiționale, un butoi din lemn etc.

Jucării din lemn pentru copii
Dacă ai de făcut un cadou cu ocazia unei aniversari, botez, tăiere de moț sau petreceri speciale pentru copii, poți duce cu încredere jucării de lemn. Acestea sunt frumoase, sigure și rezistente. Pot fi utile atât pentru joacă, cât și pentru decor. Garantat vor rezista în camera copilui și vor rămâne în amintirea lui și a ta mult timp.

Icoane pictate pe lemn
În cazul în care vrei să faci un cadou unei persoane care știi că apreciază obiectele religioase, o icoană de lemn pictată va fi foarte bine primită și apreciată. Acest gen de obiect este o alegere perfectă pentru a marca chiar un moment important din viață, o naștere, o căsătorie, o aniversare mai specială.

Pentru că vorbim despre o categorie de produse realizate dintr-un material care poate fi prelucrat ușor, varietatea și paletă de opțiuni este una foarte generoasă. Dacă vei intra pe un site dedicat acestui gen de produse vei găsi mult mai multe idei și surse de inspirație. Categoria de produse din lemn ce pot fi făcute cadou este vastă și vei avea de unde alege, oricare ar fi ocazia sau evenimentul. Există numeroase obiecte de lemn cadou pentru orice categorie de vârsta, pentru copii, adolescenți, femei, bărbați etc.
Un obiect din lemn confecționat manual va fi întotdeauna o alegere foarte potrivită pentru a face un cadou unei persoane dragi și apropiate. Dacă vrei să fii original și apreciat, optează cu încredere pentru această variantă!

Comenteaza

Trebuie sa ai cont pentru a adăuga comentarii.